Solskjaerin mukaan Man Unitedin nousu ei ollut sattumankauppaa – ”Olemme tehneet tämän niin monta kertaa”

West Ham ja Manchester Unitedin kamppailivat eilen illalla paremmuudesta ja punapaitainen vierasjoukkue haki isot pisteet 1-3 lukemin ensimmäisen puoliajan tappioasemasta huolimatta. West Ham johti puoliajalla Tomas Soucekin maalilla, mutta samalla tavalla kuin Southamptonia vastaa edellisviikolla, Man Unitedin toisen puoliajan esitys toi vieraille kahdeksannen vierasotteluvoiton putkeen Valioliigassa.

Ole Gunnar Solskjaerin mukaan tappioaseman kääntäminen voitoksi ei ollut sattumaa, vaan palkinto pelaajien luonteesta ja uskosta heikosta ensimmäisestä puoliajasta huolimatta.

”Kun saimme ensimmäisen maalin ja itseluottamusta siitä, näytimme ihan itseltämme. Olemme tehneet tämän liian monta kertaa, voittaneet 1-0 tappioasemasta, jotta se olisi pelkkää sattumaa.”

”Meillä on luonnetta ja uskoa tässä joukkueessa ja mentaliteetti on yksi isoimmista asioista, jonka otan mukaani näistä vieraspeleistä.”

”Pelaajat uskovat aina itseensä ja luottavat toisiinsa. Siellä ei ole huutamista tai räyhäämistä. Uskomme joukkuekavereihin ja itseemme.”

Man United nousi voitollaan jo sarjan neljännelle sijalle. Manun heikosti startannut alkukausi on siis kääntynyt hyvään suuntaan ja neljän peli voittoputki tasaisessa sarjassa on tehnyt ihmeitä sijoituksen kannalta.