Advertisement

Son oli lähellä jättää Spursin jo ensimmäisen kauden jälkeen

Kesällä 2015 Tottenham Hotspuriin siirtyneestä korealaishyökkääjä Son Heung-ministä on tullut viime vuosina yksi seuran tärkeimmistä hyökkäävistä pelaajista. Esimerkiksi tällä kaudella Son on 22 Valioliiga-ottelussa onnistunut maalinteossa jo 11 kertaa. Kyseessä on kolmas peräkkäinen yli kymmenen maalin kausi Valioliigassa miehelle.

Alku Tottenhamissa ei ollut kuitenkaan helppo. Saksan Bundesliigassa ensin HSV:n ja sitten Leverkusenin riveissä läpi lyönyt korealainen pelasi ensimmäisellä Tottenhamin kaudellaan 28 ottelussa, mutta tuli useimmiten vasta vaihdosta kentälle. Maaleja syntyi neljä kappaletta.

Son paljastaa nyt, että oli jopa lähellä jättää Tottenhamin tuon hankalan ensimmäisen kauden jälkeen.

“Olin hyvin lähellä lähteä”, Son sanoi Sky Sportsin mukaan. “Menin managerin toimistoon ja kerroin etten tunne oloani hyväksi vaan haluan palata Saksaan.”

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino sai kuitenkin suostuteltua korealaisen jäämään. Ratkaisu on tietysti osoittautunut erittäin hyväksi.

“Valmentaja luotti minuun ja siitä olen erittäin kiitollinen”, Son jatkoi. “Hän teki unelmistani totta. Olen hänelle enemmän kuin kiitollinen, sitä on hankala pukea sanoiksi. Olen tehnyt hänen kanssaan töitä nyt neljä vuotta. Se on ollut mahtavaa.”