Advertisement

Southampton hankki puolustajan Bundesliigasta

Southampton on hankkinut riveihinsä puolustajan Bundesliigassa pelaavasta Borussia Mönchengladbachista. Tanskalainen Jannik Vestergaard siirtyy seuraan 18 miljoonan punnan siirrolla. Vestergaard on tehnyt seuran kanssa neljän vuoden mittaisen sopimuksen. Vestergaard oli mukana Tanskan ryhmässä kesän MM-kisoissa.

“Tiesin heidän kiinnostuksestaan jo ennen MM-kisoja. Seura on seurannut minua jo jonkin aikaa ja tehnyt paljon pelaajatarkkailua. Se on myös minulle hyvä merkki, sillä he tietävät vahvuuteni ja heikkouteni”, puolustaja kertoi seuran internet-sivuilla.

“Seuran halulla saada minut oli suuri merkitys minulle. He olivat tehneet paljon tutkimustyötä ja nähneet paljon otteluitani. Tunnen olevani hyvässä paikassa kehittymässä.”

Myös seuran manageri Mark Hughes myönsi seuran olleen todella iloinen uudesta hankinnastaan.

“Meidän oli tehtävä todella paljon töitä saadaksemme hänet tänne kilpailijoiden nenän edestä. Olemme iloisia hänen valitessaan Southamptonin seuraavaksi askeleeksi uralleen.”

“Tiesimme, että Jannikista oltiin todella kiinnostuneita. Hän teki nopeasti kuitenkin selväksi, että laatu ja kunnianhimo tekivät tästä seurasta hänen ykkösvaihtoehtonsa.”

 

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom