Advertisement
" "

Southamptonille nuori laituri Belgiasta

Laitahyökkääjä Moussa Djenepo siirtyy Belgian liigan Standard Liègestä Southamptonin riveihin. Southampton pulittaa 20-vuotiaasta Djeneposta belgialaisseuralle noin 15 miljoonaa puntaa. Djenepo allekirjoitti Southamptonin kanssa neljän vuoden mittaisen sopimuksen. Southampton tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Nuoresta iästään huolimatta Djenepo on debytoinut myös Malin miesten maajoukkueessa jo kaksi vuotta sitten. Parhaillaan hän on Malin kanssa valmistautumassa Afrikan mestaruuskisoihin.

“Olemme hyvin iloisia voidessamme toivottaa Moussan tervetulleeksi ensimmäisenä uutena pelaajana ennen uutta kautta”, Southamptonin manageri Ralph Hasenhüttl iloitsi. “Hän on jännittävä pelaaja, joka on hurjan nopea ja hyvä viimeistelemään. Olemme tarkkailleet häntä tiiviisti jo jonkin aikaa.”

Menneellä kaudella Djenepo teki Standard Liègelle kaikissa kilpailuissa yhteensä 11 maalia. Kautta voidaan pitää läpimurtona, sillä edellisellä kaudella hän osui maalipuiden väliin vain kerran.

“Olen tästä hyvin ylpeä, se on unelmien täyttymys. Southampton on loistava seura ja olen hyvin onnellinen”, Djenepo kommentoi itse. “Kyseessä on hyvä, eteenpäin menevä seura jolla on hyvät olosuhteet ja täällä voin todella nousta uudelle tasolle. Odotan sitä innolla ja haluan päästä tutustumaan uuteen perheeseeni. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan uusia joukkuekavereitani ja tekemään heidän kanssaan kovasti töitä.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!