Advertisement
" "

Southamptonin Gabbiadini palaa Sampdoriaan

Southamptonin italialaishyökkääjä Manolo Gabbiadini palaa pysyvällä siirrolla kotimaahansa ja Sampdorian riveihin. Southampton tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan. Siirtosummaa ei julkistettu, mutta joidenkin lehtitietojen mukaan se on noin 12 miljoonaa puntaa.

“Southampton Football Club voi vahvistaa, että Manolo Gabbiadini on siirtynyt pysyvästi Sampdoriaan julkistamattomalla siirtosummalla”, Southamptonin tiedotteessa sanottiin. “Kaikki seurassa haluavat kiittää Manoloa hänen otteistaan St. Mary’sin visiitin aikana sekä toivoa hänelle kaikkea parasta tulevaisuuteen.”

Gabbiadini saapui Southamptoniin Napolista tammikuussa 2017. Hän oli uudessa seurassaan välitön menestys, tehden neljä maalia kuudessa ensimmäisessä ottelussaan. Lopulta hyvä vire tyrehtyi kuitenkin lähes täysin. Yhteensä Gabbiadini pelasi Southamptonin paidassa 60 ottelua, joissa syntyi 12 maalia.

Tämän kauden aikana Gabbiadini onnistui pelaamissaan 15 ottelussa maalinteossa ainoastaan kerran. Ralph Hasenhüttlin tultua manageriksi joulukuun alussa Gabbiadini pääsi kentälle vain kerran vaihdosta, eikä mahtunut viidessä edellisessä ottelussa edes kokoonpanoon.

27-vuotias Gabbiadini pääsee palaamaan Sampdoriaan, josta hänellä on kokemusta jo aiemmin. Gabbiadini edusti Sampdoriaa kaudet 2013-2015 ennen siirtoaan Napoliin.

Sampdoria on pelannut tämän kauden Serie A:ssa varsin hyvin ja on kauden puolivälissä sijalla seitsemän. Joukkue on tehnyt peräti viidenneksi eniten maaleja sarjassa, joten Gabbiadini on vain yksi lisäys jo valmiiksi hyvin toimivaan hyökkäykseen.