Advertisement

Southamptonin pelastanut Mark Hughes lähellä vakituista sopimusta

Tammikuun alkupuolella Stokesta potkut saanut Mark Hughes palkattiin Mauricio Pellegrinon tilalle Southamptoniin maaliskuussa. Southampton oli tuolloin vaarassa pudota Valioliigasta, mutta Hughes onnistui lopulta pitämään Southamptonin Valioliigassa. Säilyminen varmistui periaatteessa vasta viimeisellä kierroksella. Toiseksi viimeisen kierroksen jälkeen oli selvää, että vain ihme tiputtaisi Southamptonin sarjaporrasta alaspäin ja tuota ihmettä ei tapahtunut.

Sky Sports uskoo Manchester Cityssäkin valmentaneen Hughesin olevan lähellä vakituista managerin pestiä seuran kanssa. Hughesin uskotaan neuvotelleen viime viikolla seuran kanssa sopimuksesta, joka pitäisi hänet seurassa kesään 2021 saakka.

“Helmikuussa huomasimme olevamme putoamiskamppailussa. Se oli syvyys, jota oli pelottava katsoa ensimmäistä kertaa täällä oloni aikana”, seuran puheenjohtaja Ralph Krueger kertoi Sky Sports Newsille viime viikolla.

“Me selvisimme siitä. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen siihen, miten päätimme kauden, vaikka kausi oli pettymys. Haluamme äärimmäisen nälkäisinä laittaa käytäntöön tällä kaudella saamamme opetukset.”

Hughes ei ehtinyt olla työttömänä kovin pitkään Stokesta saamiensa potkujen jälkeen. Nyt hyvät esitykset Etelä-Englannissa ovat poikimassa jatkosopimuksen. Joukkueena Southampton sopii Hughesille huomattavasti Stokea paremmin.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom