Advertisement

Southgate ylpeä Englannin saavutuksesta MM-kisoissa

Englannin taival kesän MM-kisoissa päättyi lopulta neljänteen sijaan. Ennakkoon ajatellen, sijoitus oli erinomainen. Englantilaisten odotukset kasvoivat suuresti kisojen edetessä. Lopulta joukkueen kaksi viimeistä ottelua päättyivät tappioon. Kroatia voitti välierän jatko-ottelussa 2-1 ja Belgia pronssiottelun 2-0. Englannin manageri Gareth Southgate kertoo olevansa ylpeä siitä, miten hyvin joukkueen MM-kisat sujuivat.

”Mielestäni managerina tehtäväni on tukea pelaajia, innostaa heitä ja antaa heille paras mahdollinen tie menestyä”, Southgate kertoi tappiollisen pronssiottelun jälkeen.

”Minulle kyse ei pitäisi koskaan olla itsestä. Kyse on joukkueesta, henkilökunnasta ja kannattajista. Olen todella ylpeä siitä, mitä pelaajat ovat saaneet aikaan.”

”Tänään oli edessä todella vaikea ottelu. Pelasimme yhtä maailman parasta joukkuetta vastaan, jonka pelaajien henkilökohtainen taitotaso on poikkeuksellisen hyvää.”

”Loppujen lopuksi olimme hyvin ylpeitä siitä, mitä teimme. Meille ei ollut harhakuvitelmaa siitä, missä me olemme joukkueena. Pääsimme neljän parhaan joukkoon, mutta emme ole neljän parhaan joukkueen kärjessä vielä. Emme ole missään vaiheessa piilotellut sitä. Kaikkein parhaimpia joukkueita vastaan, jäimme hieman vajaaksi.”

 

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom