Spurs-luotsi hehkutti joukkueensa peliesitystä – ”Voimme voittaa minkä tahansa joukkueen”

Mestarien liigan suurimman voittajasuosikin Manchester Cityn taival kohti kesäkuussa Madridissa pelattavaa finaalia koki tiistaina kovan kolauksen, kun manchesterilaisnippu kärsi 1-0 -tappion Tottenhamille.

Kyseessä oli Tottenhamin ensimmäinen Mestarien liigan ottelu uudella kotistadionilla. Sen myös huomasi, sillä stadionin tunnelman pystyi aistimaan kotisohvalle asti. Itse ottelu ei kuitenkaan noussut missään vaiheessa viihdearvoltaan kovinkaan korkeaksi.

Selkeänä suosikkina ottelupariin lähtenyt Manchester City sai loistavan mahdollisuuden arvokkaaseen vierasmaaliin jo heti ottelun alussa, kun joukkueelle tuomittiin VAR-tarkastuksen jälkeen rangaistuspotku. Cityn argentiinalaishyökkääjä Sergio Agueron heppoinen laukaus päätyi kuitenkin Spurs-vahti Hugo Llorisin hyppysiin.

Kaiken kaikkiaan todella tylsän ottelun ainut maali nähtiin toisen puoliajan lopussa, kun Heung-Min Son karisti soolomaalillaan hieman unihiekkaa katsojien silmistä. City ei saanut ottelun lopussa enää minkäänlaista kiriä aikaiseksi, joten manchesterilaisjoukkueelle jäi ensi viikolla pelattavaan toiseen osaotteluun haastavat lähtökohdat.

Spurs-luotsi Mauricio Pochettino hehkutti joukkueensa peliesitystä ottelun päätyttyä.

”Peliesitys oli erittäin hyvä. Olen tyytyväinen joukkueen suorituskykyyn ja hyvään lähestymistapaan heti ottelun alusta alkaen. Pelasimme aggressiivisesti ja älykkäästi, Pochettino sanoi.

”Tällä uskomuksella ja tavalla jolla pelasimme, voimme voittaa minkä tahansa joukkueen.

”Tämä oli kuitenkin vain ensimmäinen osaottelu ja pidän Cityä edelleen otteluparin suosikkina.”

Spursin upeaa kotivoittoa himmensi tähtihyökkääjä Harry Kanen loukkaantuminen. Kane joutui jättämään kentän toisen puoliajan alkuhetkillä, ja viimeisimpien tietojen mukaan englantilaishyökkääjä on koko loppukauden sivussa