Advertisement
" "

Spursin Dembele sivussa ensi vuoden puolelle

Tottenham Hotspurin keskikenttäpelaaja Mousa Dembélén viime lauantain Wolves-ottelussa kärsimän nilkkavamman vakavuus on selvinnyt. Dembélén nilkan nivelsiteet ovat vaurioituneet ja vamma pitää belgialaisen sivussa tammikuulle asti. Tottenham tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

31-vuotias Dembélé loukkaantui jo ottelun ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana ja joutui jättämään kentän. Aiemmin tällä kaudella häneltä on jäänyt väliin vain yksi Valioliiga-ottelu, sekin loukkaantumisen takia. Nyt tiedossa on kuitenkin pidempi huili.

“Toivomme, että hän olisi valmis palaamaan taas tammikuun alusta,” kommentoi Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino loukkaantumista. “Näissä aina on kyse kärsivällisyydestä ja siitä, kuinka hän reagoi loukkaantumiseen, mutta toivomme että hän olisi kunnossa aikaisin tammikuussa. Kaikki pelaajat ovat aina loukkaantuneena ollessaan isoja menetyksiä. 13 päivän aikana meillä on ollut viisi peliä, kilpailemme aina kahden ja puolen päivän välein.”

Tottenhamilla oli miespulaa keskikentällä tiistain Mestarien liigan ottelussa PSV Eindhovenia vastaan, sillä myös Eric Dier ja Victor Wanyama olivat loukkaantumisten vuoksi sivussa. Nämä kaksi pelaajaa ovat kuitenkin tehneet hyvää työtä kuntoutumisensa kanssa ja heidän pitäisi olla mukana viikonloppuna, kun Spurs kohtaa Valioliigassa Crystal Palacen.

“Se on valtava panos heiltä ja olen hyvin tyytyväinen,” Pochettino jatkoi. “Mutta samalla täytyy kiittää myös henkilökuntaamme koska he tekevät fantastista työtä auttaessaan pelaajiamme olemaan valmiina jokaiseen otteluun.”