Steven Gerrard ylpeä pelaajistaan Eurooppa-liigan vierasottelussa

Glasgow Rangers otti Eurooppa-liigassa tärkeän 0-1 vierasvoiton kroatialaisesta NK Osijekista. Ottelun ainoan maalin teki HJK:sta tuttu Alfredo Morelos. Kolumbialainen puski ensimmäisellä puoliajalla Rangersin johtoon ja johto piti loppuun saakka. Ottelun jälkeen seuran uusi manageri Steven Gerrard kehui joukkueensa pelaajia ja oli näistä erittäin ylpeä. Etenkin debyyttinsä tehneet Ryan Kent sekä Lassana Coulibaly saivat englantilaiselta erityisen paljon suitsutusta.

”Lassana oli mahtava. Hän oli joka puolella kenttää voittaen taklauksia ja katkoen syöttöjä”, Gerrard kertoi RangersTV:lle.

”Hän pelasi ensimmäiset 90 minuuttia. Ajatelkaa, mitä hän voi tehdä viiden tai kuuden pelin jälkeen.”

Kent on puolestaan Rangersissa lainalla Gerrardin entisestä seurasta Liverpoolista.

”Ryan pelasi vain kahdesti 45 minuuttia harjoitusotteluissa. Hänellä on vielä varaa nostaa tasoaan, mutta hän näytti vaaralliselta. Kannattajat voivat minkälainen pelaaja hänestä vielä tulee.”

Myös Morelosin suoritus oli managerin mieleen.

”Morelosin toiminta kentällä ja kentän ulkopuolella on ollut valtavaa. Hän sai siitä myös palkinnon. Hänen esityksensä oli epäitsekäs ja puolustajat sekä maalivahti kiittävät häntä hänen suorituksestaan. Hän voi olla itsestään ylpeä.”