Stoken manageri kertoo, ettei voi pyytää pelaajiltaan enempää – West Ham nousi viimeisellä minuutilla tasoihin

Stoke oli pitkästä aikaa lähellä voittoa eilisessä Valioliiga-ottelussa West Hamia vastaan. Molemmat joukkueet taistelevat putoamista vastaan. Stoke meni ottelussa 0-1 johtoon 79. minuutilla Peter Crouchin maalilla. Kotijoukkue tasoitti ottelun viimeisellä minuutilla Andy Carrollin osumalla. Tasapelin myötä West Hamin ero putoamisviivaan on nyt seitsemän pistettä. Sen sijaan Stoken tilanne on erittäin hälyttävä. Ero kuiville on jo venynyt viiteen pisteeseen. Joukkueella on enää neljä ottelua jäljellä.

Stoken manageri Paul Lambert kertoi ottelun jälkeen, etteivät tulokset jää ainakaan yrityksestä kiinni. Managerin mielestä pelaajat yrittivät kovasti ja tämän suhteen heiltä ei voi pyytää enempää.

”Jos joukkue olisi pelannut tällä tavalla kauden alusta, en olisi nyt täällä. He eivät myöskään olisi tilanteessa, jossa nyt olemme”, Lambert kertoi ottelun jälkeen.

”Uskon yhä meidän tarvitsevan kolme voittoa. Jos voimme saada sunnuntaina hieman helpotusta Burnleyltä, olemme taistelussa yhä mukana.”

Stoke kohtaa tulevana sunnuntaina kotikentällään Burnleyn. Tuon jälkeen joukkueen joukkue kohtaa vielä Liverpoolin, Crystal Palacen ja Swansean. Kaksi viimeistä ottelua ovat sellaisia, jossa vastustaja on tällä hetkellä taistelemassa myös putoamista vastaan. Swansea on tällä hetkellä viimeinen ei-putoava joukkue.