Advertisement

Sturridge ja Moreno jättävät Liverpoolin kesällä

Keskushyökkääjä Daniel Sturridge sekä vasen laitapuolustaja Alberto Moreno lähtevät Liverpoolista kesällä. Molempien pelaajien sopimukset seuran kanssa päättyvät kesäkuun lopussa, eikä uusia sopimuksia ole tiedossa. Liverpool tiedotti lähdöistä tänään verkkosivuillaan.

Sturridge siirtyi Liverpoolin Chelseasta tammikuussa 2013. Hän kärsi kuitenkin Liverpool-urallaan huomattavasti loukkaantumisista, sekä vietti yhden puolivuotisen lainalla West Bromwich Albionissa. Näistä syistä Sturridgelle kertyi reilun kuuden vuoden aikana Liverpoolin paidassa vain 160 ottelua. Noissa otteluissa verkko heilui miehen toimesta 68 kertaa.

Vaikka Jürgen Kloppin alaisuudessa vastuuta ei paljon tullutkaan, riittää saksalaiselta pelkkiä kehuja Sturridgelle.


“Hän on yksi parhaista viimeistelijöistä, joita olen eläessäni nähnyt”, Klopp sanoi. “Hän tekee maaleja, joiden ei uskoisi olevan edes mahdollisia. Kuten monien muiden pelaajien kohdalla, myös Danielin on pitänyt olla kärsivällinen peliajan suhteen, mutta hän on ollut tälläkin kaudella tärkeässä roolissa joukkueen sisällä.”

Moreno siirtyi Liverpooliin kasvattajaseurastaan Sevillasta kesällä 2014. Hän pelasi Liverpoolin paidassa 141 ottelua, mutta pääsi tällä kaudella kentälle vain viidessä pelissä. Klopp kuitenkin sanoo uskovansa neljä Espanjan maaotteluakin pelanneen Morenon paluun maajoukkuetasolle olevan vain ajan kysymys.

“Alberto on henkilö, jonka persoonallisuus näkyy hänen pelityylissään”, Klopp kertoi. “Täynnä elämää ja energiaa, aina positiivinen. Albie on maailmanluokkaa ja tiedän, että hän palaa lähitulevaisuudessa Espanjan maajoukkueeseen.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!