Sturridgen maali syyskuun komein

Liverpoolin hyökkääjän Daniel Sturridgen maali Chelseaa vastaan on valittu Valioliigan syyskuun hienoimmaksi maaliksi. Maali päihitti äänestyksessä seitsemän muuta komeaa osumaa syyskuulta. Hienoimmasta maalista äänestettiin asiantuntijaraadin sekä fanien yhteisäänestyksellä.

Sturridge esitteli tuossa maalissa laukaisutaitoaan. Hän sai syötön yli 20 metrin päässä maalista sen vasemmalla puolella. Sturridge otti pallon haltuun ja laukoi toisella kosketuksellaan pelivälineen vastustamattomasti oikeaan ylänurkkaan ohi Kepa Arrizabalagan.

Maali oli paitsi hieno, myös erittäin tärkeä Liverpoolille. Se oli tasoitusmaali vajaat pari minuuttia ennen ottelun varsinaisen peliajan päättymistä. Ottelu päättyi lopulta noihin 1-1 -lukemiin. Sturridge oli tullut kentälle vain muutama minuutti aikaisemmin. Chelsea-fanit olivat kuitenkin jo ehtineet ilkkua entistä pelaajaansa ”Chelsea-hylkiöksi”. Sturridgen omasta mielestä maali oli kenties hänen uransa hienoin.

”Haluaisin uskoa, että olen tehnyt hienompiakin, mutta luultavasti en”, Sturridge kommentoi BT Sportin mukaan. ”Tämä oli hieno maali mutta kuten sanoin, kyse oli vain tuloksen saamisesta. Oli hyvä saada tämä tulos.”