Advertisement

Sunderland kannattajilta kovaa kritiikkiä valmentajalle – ”Tiedän miltä se tuntuu”

Sunderlandin matka kärsimysten tiellä sai jatkoa, joukkueen hävitessä tämän hetkisen jumbofinaalin Middlesbroughille. Kotijoukkue nappasi itselleen täyden pistepotin Marten de Roonin kahdeksannen peliminuutin maalilla, Sunderlandin eksyessä yhä syvemmälle pudotuskamppailun pohjalle.

”Olen jalkapallofani, tiedän miltä se tuntuu. Ei kukaan halua nähdä oman joukkueen häviävän.”

David Moyesin tie on ollut tuskainen sitten Evertonista siirtymisen vuonna 2013, ja on nyt johtamassa Sunderlandin Valioliigataivalta turmioon. Sunderlandin kannattajat ovat ymmärrettävästi ärsyyntyneitä joukkueensa umpisurkeaan vireeseen, ja antoivat tuskastumisen raikua ”Haluamme Moyesin pois” laulujen myötä.

Sunderland majailee sarjataulukon pohjalla, nyt jo 12 pisteen päässä putoamisviivan paremmalla puolella olevasta Hull Citystä, ja on kaiken järjen mukaan kaivanut itsellensä liian syvän kuopan noustakseen pois putoamiskamppailusta. Moyes ei kuitenkaan ole luovuttanut itsensä tai joukkueensa suhteen, ja on ilmoittanut ettei ole menossa yhtikäs mihinkään.

”Kukaan ei halua voittaa enempää kuin minä. Olen tottunut voittamiseen, minä en ole tottunut häviämiseen, enkä aio tottua siihen.”

Moyes toki tiedostaa huonon vireensä, ja on ymmärtäväinen häneen kohdatusta kritiikistä, mutta ei aio luovuttaa senttiäkään, kun joukkueella vielä teoriassa on mahdollisuudet nousta pois vaaravyöhykkeeltä.

”Olen jalkapallofani, tiedän miltä se tuntuu. Ei kukaan halua nähdä oman joukkueen häviävän.”

”Mutta niin kauan kuin on mahdollisuus, on minun pakko jatkaa eteenpäin, meidän kaikkien on jatkettava.”

”Me emme nauti tästä, me emme nauti häviämisestä tai tilanteesta missä me olemme.”