Advertisement

Sunnuntain valioliigakierroksen avausottelussa Crystal Palace haastaa kotikentällään Chelsean

Valioliigan sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Crystal Palace haastaa Chelsean.

Crystal Palace nappasi viikko sitten komean 3-2 -vierasvoiton Etihadilla Manchester Cityä vastaan, mutta joutui tyytymään aiemmin tällä viikolla kotikentällään tasapeliin Cardiffia vastaan.

Palace kuuluu sarjan alempaan keskikastiin, mutta sarjapaikan uusimisen kanssa hätää ei pitäisi olla, sen verran tasaisesti Roy Hodgsonin miehistö pisteitä napsii.

Chelsea kärsi viikko sitten nolon 1-0 -tappion kotikentällään Leicesteriä vastaan, mutta palasi alkuviikosta voittokantaan voittamalla Watfordin vieraskentällä lukemin 2-1.

Sarjan neljännellä sijalla majaileva Chelsea tarvitsee ottelusta kipeästi pisteitä vankistaakseen paikkansa neljän parhaan joukossa, sillä Arsenal ja Manchester United hengittävät niskaan.

Chelsean suurimmat ongelmat viime aikoina ovat olleet hyökkäyspelissä – etenkin vieraskentällä. Viimeisimmässä neljässä vierasottelussa Chelsea on laukonut maalia kohti yhteensä vain 12 kertaa, eli kolme kertaa per ottelu – se on aivan liian vähän, vaikka viimeistely on ollut tehokasta. 12 laukauksesta peräti kuusi – eli puolet – ovat päätyneet maaliverkon perukoille.

Ottelusta voidaan odottaa Chelsean hallintaa – ainakin pallonhallinnan suhteen – mutta kotijoukkueella on kaikki saumat napata ottelusta jopa täydet kolme pistettä.

Viime kaudella joukkueiden keskinäiset ottelut päättyivät molemmat kotijoukkueiden 2-1 -voittoon. Tämän kauden ensimmäisen kohtaamisen Chelsea vei nimiinsä lukemin 3-1.

Crystal Palacelta sivussa ottelusta on ainoastaan belgialaishyökkääjä Christian Benteke, joten kotijoukkue pääsee otteluun lähes parhaimmalla mahdollisella miehistöllä.

Chelsealta sivussa ottelusta ovat tanskalaispuolustaja Andreas Christensen sekä laitahyökkääjä Pedro.

Palacen ja Chelsean välinen valioliigakamppailu alkaa tänään kello 14. Ottelua voit seurata Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!