Advertisement

Suomalaiset Mestaruussarjassa – Jaakkola käytti saumansa hyväkseen

Mestaruussarjassa pelattiin jälleen viime viikonloppuna. Sarjassa omien joukkueidensa mukana säännöllisesti pelanneet Teemu Pukki sekä Niki Mäenpää olivat molemmat loukkaantuneina viikonlopun kierroksella, mutta sinivalkoisia värejä piti pystyssä Readingin maalivahti Anssi Jaakkola. Jaakkola sai vihdoin ensimmäiset minuuttinsa joukkueen maalin suulla Mestaruussarjassa ja oli välittömästi vakuuttava.

Reading voitti Millwallin kotikentällään 3-1 ja Jaakkolalle kertyi ottelussa 11 torjuntaa. Samalla mies antoi sellaiset näytöt managerilleen, että häntä on kyllä hyvin vaikea järkisyihin vedoten sivuuttaa joukkueen seuraavassa ottelussa Birminghamia vastaan huomenna tiistaina.

Readingin erittäin kriittiset kannattajat panivat myös merkille suomalaisen hyvät otteet sosiaalisessa mediassa.

“Anssi Jaakkola tuli ja laittoi kehiin uskomattoman esityksen. Hän teki lukuisia huipputorjuntoja ja osoitti arvonsa. Hän ansaitsee aloituspaikan tiistaina”, eräs kannattaja kehui Jaakkolaa Twitterissä.

Jaakkolan alkukausi meni loukkaantumisen takia pipariksi, mutta nyt mies on palannut huippukuntoon ja vihdoin peliaikaa saatuaan näytti osaamistaan. Jaakkola on ehdottomasti sen tason maalivahti, jonka tulee saada Readingin kaltaisessa joukkueessa huomattavasti enemmän peliaikaa. Joukkueen muut maalivahdit Vito Mannone sekä Sam Walker eivät ole olleet mitään sateentekijöitä ja etenkin Mannone on seuraan siirtymisensä jälkeen ollut erittäin ailahteleva.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom