Advertisement

Suomalaiset Mestaruussarjassa – Jaakkola saa yhä torjuntavastuuta

Readingin Anssi Jaakkola on saanut pelata jo kolme ottelua putkeen joukkueensa maalin suulla. Viime viikon aikana alle tuli kaksi ottelua, joista molemmat päättyivät valitettavasti Readingin tappioon. Tiistaina pelattu vierasottelu päättyi kotijoukkue Birminghamin 2-1 voittoon. Ottelussa Jaakkolalle tuli kolme torjuntaa. Lauantaina edessä oli vierasmatka Walesiin ja Swansean vieraaksi. Swansea oli kotonaan vahvempi 2-0. Tuossa ottelussa Jaakkolalle merkittiin seitsemän torjuntaa.

Tappioista huolimatta on hyvä asia, että Jaakkola on vihdoin saanut jalkaansa tosissaan oven väliin taistelussa peliajasta Vito Mannonen sekä Sam Walkerin kanssa. Sekä Mannone että Walker ovat molemmat pelanneet ailahtelevasti aivan kuten koko muukin Readingin miehistö. Etenkin Swansea ottelussa Jaakkola pelasi tappiosta huolimatta hyvin ja toivottavasti peliaikaa on tulossa jatkossakin.

Brentfordin Marcus Forss, Bristol Cityn Niki Mäenpää sekä Norwichin Teemu Pukki ovat kaikki olleet viime aikoina loukkaantuneena. Pukin Norwich on vaikean kauden alun jälkeen noussut loistavasti mukaan nousukamppailuun. Joukkue on sarjassa tällä hetkellä sijalla neljä. Ero sarjakärjessä porskuttavaan Sheffield Unitediin on vain kaksi pistettä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom