Advertisement

Suomalaiset Mestaruussarjassa – Mäenpää jatkaa vahvoja otteita Bristolissa

Bristol Cityn Niki Mäenpää pelasi jälleen joukkueensa maalilla, kun joukkue voitti kotikentällä sarjanousija Blackburnin 4-1. Kovin työllistetty suomalainen ei tällä kertaa ollut, sillä Blackburn sai häntä kohti vain kaksi laukausta. 11 laukausta vierailijat pommittivat ohi Mäenpään vartioiman maalin. Maajoukkuetauolle lähdettäessä Bristol on viimeisellä play-off paikalla, eli sijalla kuusi.

Teemu Pukin Norwich joutui tyytymään 1-1 tasapeliin Ipswichin vieraana. Pukki ei saalistanut ottelussa tehoja, mutta pelasi jälleen täydet 90 minuuttia. Joukkueen alkukausi on tulosten valossa mennyt hieman alakanttiin. Tiistaina Pukilla oli huilivuoro Carabao-cupin 1-3 voitossa Cardiffista. Norwich on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 17. Joukkueessa on ehdottomasti rahkeita huomattavasti parempaan.

Brentfordin Marcus Forss oli mukana joukkueensa vaihtopenkillä, mutta ei tällä kertaa saanut peliaikaa ottelussa. Brentford voitti oman ottelunsa kotikentällään Nottingham Forestia vastaan. Nottinghamin riveissä pelannut Thomas Lam ei ole ollut joukkueen kokoonpanossa koko kauden aikana ja pelaaja siirtyikin viime viikolla takaisin Hollantiin ja Zwolleen. Lam siirtyi Nottinghamiin juuri Zwollesta kesällä 2016. Forss oli tiistaina joukkueensa avauskokoonpanossa Carabao-cupin 1-0 voitossa Cheltenhamia vastaan. Forss urakoi tuossa ottelussa kaikkiaan 75 minuuttia. Brentfordin kausi on toistaiseksi ollut menestys ja maaottelutauolle lähdettäessä joukkue pitää sijaa viisi.

Readingin Anssi Jaakkola ei ole vielä palannut loukkaantumisensa jäljiltä riittävän hyvään kuntoon, jotta pystyisi vielä haastamaan paikkaa pelaavassa kokoonpanossa. Keskiviikkona suomalainen oli joukkueen penkillä tappiollisessa carabao-cupin ottelussa Watfordia vastaan. Reading hävisi myös Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday haki pisteet Madejski-stadionilta. Readingin alkukausi on myös ollut erittäin murheellinen, sillä joukkue on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä. Se on onnistunut ottamaan toistaiseksi vain kaksi pistettä pelaamissaan kuudessa ottelussa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom