Advertisement

Suomalaiset uskoivat Liverpoolin mestaruuteen enemmän kuin Manchester Cityn

NordicBetin suomalaiset vedonlyöjät asettivat ennen kauden alkua peräti 39,5 prosenttia mestaruusvedoistaan Liverpoolin puolesta. Kerrointen valossa ylivoimaisena ykkössuosikkina pidetylle Manchester Citylle asetteli rahansa 21,8 prosenttia suomalaisveikkaajista.

Liverpool on ollut Suomen suosituimpia seuroja jo vuosikymmeniä, ajalta jolloin Englannin pääsarjaa alettiin televisioida Suomessa. Joukkue valloitti Englannissa ykkössijan neljästi 1970-luvulla, kuudesti 1980-luvulla ja vielä keväällä 1990. Sen jälkeen, eli koko Valioliigan aikakauden, mestaruudet ovat kiertäneet Anfield Roadin.

Nyt Pool on kuitenkin ehkäpä kovemmassa kurssissa kuin vuosikymmeniin. Joukkue johtaa Cityä pisteellä, kun takana on 17 kierrosta. Tottenham on kärjestä kuuden ja Chelsea kahdeksan pisteen päässä, Arsenal 11. Eli kaikki on kiehtovasti auki, kun sarjaa on jäljellä hieman yli puolet eli 21 kierrosta.

NordicBetin kertoimissa City on edelleen roima ykkössuosikki mestariksi: Sen mestaruuskerroin on itse asiassa vain pudonnut siitä, mitä lukema oli ennen kauden alkua (nyt 1.40, elokuussa 1.67). Liverpoolin kerroin on luonnollisesti laskenut, mutta ei dramaattisesti: Punaisten mestaruudesta tarjotaan edelleen kerrointa 3.25. Tottenhamin mestaruus toisi nyt rahat takaisin 34-kertaisesti, Chelsean 67-kertaisesti ja Arsenalin peräti kertoimella 201.

Manchester United arvioitiin kertoimissa kolmossuosikiksi ennen kautta, mutta nyt sen kerroin on jo megalomaaninen 751. Eroa kärkeen kun on jo hurjat 19 pistettä.

Suomalaiset vedonlyöjät eivät juuri uskoneet Unitediin kauden alkua, vaan Arsenal ja Tottenham saivat Unitedia isommat panostukset.

Kertoimet: Valioliigan mestari 2019

Manchester City 1.40

Liverpool 3.25
Tottenham 34.00
Chelsea 67.00
Arsenal 201.00
Manchester United 751.00

Vetokohde: https://www.nordicbet.com/fi/vedonly%C3%B6nti#?cat=®=&sc=3&bgi=143

Lähde: Betsson Group