Advertisement

Suomella huipputärkeä karsintapeli – tarjolla jättikerroin sinivalkoisille

Suomen MM-karsinnat jatkuvat huipputärkeällä ottelulla, kun vastaan asettuu Ukraina.

Suomi lähtee kamppailuun lohkon kolmannelta sijalta, kun neljän pelin saldona on viisi pistettä. Huuhkajat tasasi pisteet Bosnia ja Hertsegovinan sekä Ukrainan kanssa, hävisi Ranskalle ja voitti Kazakstanin. Tasapisteissä ratkaisevassa asemassa oleva maaliero on 4-5.

Ukraina on tällä hetkellä lohkon hopeasijalla. Sen saldona viidestä pelistä on yhtä monta tasapeliä. Erityisen karvaat olivat kaksi tasapeliä lohkojumbo Kazakstania vastaan. Varsinkin vieraskamppailusta jäi varmasti harvinaisen hapan maku suuhun: Ukraina siirtyi ottelun lisäajalla johtoon, mutta Kazakstan pinnisti vielä tasoihin. 

Viidestä tasapelistä mikään ei ole päättynyt maalittomaan pistejakoon. Peräti neljästi vastustaja on noussut kamppailussa tasoihin, joten Ukrainalla on paljon jossiteltavaa. 

Ukraina ja Suomi kohtasivat viimeksi maaliskuussa. Ukraina siirtyi kotipelissään johtoon, mutta Teemu Pukki toi sinivalkoiset asoihin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Ranska johtaa lohkoa 12 pisteen myötä ja on jo hieman karannut muilta. Lohkoykkönen menee suoraan kisoihin, kun taas lohkokakkonen etenee jatkokarsintaan. Lauantaina onkin jaossa massiiviset pisteet, sillä Suomi ja Ukraina kamppailevat hopeasijasta kuumeisesti.

Suomelle jättikerroin

Lauantaina on siis edessä äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu ja Suomi saa tuekseen valtavan määrän kannattajia, kun rajoitukset Olympiastadionille ovat hellittäneet.

Lähtökohdat kamppailuun ovat herkulliset. Betsson tarjoaakin uusille asiakkailleen peräti 60.00 kertoimen Suomen voitolle. 

Näin nappaat tarjouksen

  1. Luo tili tästä
  2. Talleta. Voit halutessasi lunastaa 100 %:n talletusbonuksen.
  3. Lyö 1€ Suomen voitolle korotetulla kertoimella 60.00. Jos Suomi voittaa, nappaat eurolla 60 euron voiton.

K18 | Pelaa vastuullisesti – peluuri.fi | Säännöt ja ehdot voimassa | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004