Advertisement

Suomen maajoukkuelaituri Pyry Soiri Tanskan liigan Esbjergiin

Pyry Soiri siirtyy Tanskan liigassa viime kaudella kolmanneksi tulleen Esbjerg fB:n riveihin. Soiri siirtyy ilmaissiirrolla itävaltalaisseura Admira Wackerista. Soiri ja Esbjerg ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Esbjerg tiedotti siirrosta tänään verkkosivuillaan.

24-vuotias Soiri jäi kevätkaudella täysin ilman peliaikaa Admira Wackerissa. Uuden seuran urheilutoimenjohtaja Jimmi Nagel Jacobsen ottaa suomalaisen kuitenkin innolla vastaan.

“Pyry on erittäin taitava pelaaja, joka herätti kiinnostusta useista eri maista”, Jacobsen totesi. “Olemme tyytyväisiä siitä, että hän valitsi EfB:n, sekä hänen kanssaan tekemästämme suunnitelmasta.”


Soiri on ollut Jacobsenin mukaan Esbjergin tutkassa jo jonkin aikaa.

“Olemme tarkkailleet Pyry Soiria jo pitkän aikaa, ja saamme nuoren pelaajan jolla on hyvä tekniikka ja joka on hyvä luomaan muille pelaajille paikkoja laidaltaan”, hän jatkoi. “Sekä Pyryllä että EfB:llä on suuret odotukset tulevan yhteistyön osalta.”

Soiri on pelannut Suomen maajoukkueessa 16 maaottelua. Hän liittyy Esbjergiä jo valmiiksi edustavien Markus Halstin ja Joni Kaukon joukkoon. Kauko valittiin viime kaudella Esbjergin parhaaksi pelaajaksi sekä Tanskan liigan tähdistöön.

Kolmanneksi Tanskan liigassa sijoittunut Esbjerg selviytyi alkavaksi kaudeksi Eurooppa-liigan toiselle karsintakierrokselle. Vastustaja ensimmäiseen ottelupariin joukkueelle arvotaan huomenna.

 

LISÄJÄNNITYSTÄ VEIKKAUSLIIGAAN NORDICBETILTÄ! NAPPAA ILMAINEN 5 EURON VETO VIIKOTTAIN!