Surkeasti kautensa aloittaneelle Burnemouthille vieraita Brightonista

Bournemouth on aloittanut sarjan surkeasti. Sillä on neljästä pelatusta ottelusta nolla pistettä ja se on sarjassa toiseksi viimeisellä sijalla. Viime kierroksen Arsenal-tappio oli joukkueelta todella surkea ja nyt sen on ehdottomasti voitettava. Hyvä tunnelma kotona varmasti auttaa tässä Etelä-rannikon ”derbyssä”. Koko joukkueen on nostettava tasoaan roimasti, mutta etenkin hyökkäyksiä viimeistelevien Jermaine Defoen sekä Joshua Kingin maalihanojen olisi auettava viimeistään nyt. Kumpikaan ei ole onnistunut maalinteossa Valioliigassa tällä kaudella vielä kertaakaan.

Brightonilla on allaan aivan loistava ottelu West Bromwichia vastaan. 3-1 kotivoitto viime kierrokselta osoitti, että Brighton on tullut sarjaan jäädäkseen. Hieman yskähdellen kautensa aloittaneen Brightonin Pascal Groß viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Brighton lähtee varmasti tähän otteluun tarkoituksena sysätä Bournemouth entistä syvemmälle sarjataulukon häntäpäähän sekä saada sitä kautta itselleen kahden ottelun voittoputki.

”Viime kaudella meillä oli vaikea jakso ja tulimme siitä takaisin voimakkaampina. Jalkapallossa tulee aikoja, jolloin testataan miten selvität vaikeudet. Olemme aina tulleet niistä takaisin aiemmin” Bournemouthin manageri Eddie Howe kertoi ennen ottelua.

”Kun olet Bournemouthin tapaisessa joukkueessa, joka ei ole ollut vielä kauaa Valioliigassa, sinulle tulee hyvä ja huonoja jaksoja. Mutta he ovat aina tulleet niistä takaisin” Brightonin manageri Chris Houghton puolestaan kertoi.

Bournemouthilta on ottelusta sivussa Callum Wilson sekä Junior Stanislas. Myöskin Ryan Fraserin pelaaminen on epätodennäköistä. Brigtonilta puuttuu Steve Sidwell, Sam Baldock sekä Beram Kayal. Harjoituksiin palanneen Izzy Brownin tilanne selviää ennen ottelua.