Advertisement

Suurseurat Watfordin keskikenttämiehen perässä

Watfordin keskikenttäpelaaja Abdoulaye Doucoure pelaa tällä kaudella läpimurtokauttaan. Viime kausi oli 25-vuotiaan ranskalaispelaajan ensimmäinen Valioliigassa. Hän pelasi 20 ottelussa ja teki niissä yhden maalin. Tällä kaudella 26 ottelussa on syntynyt jo hienot seitsemän maalia, joilla hän on seuran sisäisen maalipörssin kärjessä. Doucoure on pelannut kaikki joukkueensa Valioliiga-ottelut alusta loppuun, lukuun ottamatta joulukuun ottelua Brighton & Hove Albionia vastaan, josta hän oli sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Ei siis ole mikään ihme, että Watfordia suuremmatkin seurat ovat alkaneet kiinnostua Doucouren otteista. Ranskalaisen Telefootin haastattelussa häneltä kysyttiin Tottenhamin, Liverpoolin ja Arsenalin huhutusta kiinnostuksesta. Doucoure vahvisti omalta osaltaan huhujen pitävän paikkansa, mutta muisti myös mainita keskittyvänsä tällä hetkellä nykyisen seuransa menestykseen.

”On totta, että nuo seurat ovat osoittaneet minuun kiinnostusta. Mutta olen Watfordissa ja keskityn päättämään kauden hyvin ja pitämään nykyisen asemamme Valioliigassa”, Doucoure kommentoi. ”Kauden jälkeen, kun tulee minun ja seuran aika päättää seuraavasta askeleesta, sitten siitä sovitaan. Mutta toistaiseksi keskityn vain Watfordiin.”

Watfordin kausi alkoi koko joukkueenkin osalta erinomaisesti ja vielä kahdeksan kierroksen jälkeen se oli Valioliigassa neljäntenä. Sen jälkeen tulokset ovat hieman tasoittuneet ja valmentajakin vaihtunut. Tällä hetkellä Watford on sarjassa sijalla 11. Mikäli Doucouren tavoittelema aseman pitäminen onnistuu, olisi se siltikin Watfordin paras sijoitus pääsarjassa sitten kauden 1986-87, jolloin se sijoittui yhdeksänneksi.