Advertisement

Suurseurojen kiikarissa oleva englantilaisnuorukainen palkittiin Crystal Palacen kauden parhaana pelaajana

Crystal Palacen kannattajat ovat äänestäneet Aaron Wan-Bissakan seuran tämän kauden parhaaksi pelaajaksi.

21-vuotiaalla Wan-Bissakalla on käynnissään ensimmäinen täysi kausi Valioliigassa. Oikeana laitapuolustajana viihtyvä englantilaisnuorukainen teki valioliigadebyyttinsä viime vuoden helmikuussa Tottenhamia vastaan, ja on sittemmin noussut seuran avauskokoonpanon pelaajaksi.

Tällä kaudella Wan-Bissaka on esiintynyt Eagles-paidassa yhteensä 36 ottelussa. Vakuuttavat peliesitykset ovat herättäneet myös suurseurojen kiinnostuksen, sillä ainakin Manchester United on todenteolla laitapuolustajan perässä tulevan kesän siirtomarkkinoilla.


“Tämä on todellinen kunnia, en todellakaan odottanut tätä, mutta olen iloinen voittaessani tämän palkinnon. Olen hyvin kiitollinen Roy Hodgsonille ja hänen valmennusryhmälleen. En voi kiittää heitä tarpeeksi siitä, että he antoivat minulle mahdollisuuden”, Wan-Bissaka sanoi palkinnon saatuaan.

Wan-Bissaka voitti palkinnon selkeällä erolla muihin nähden, sillä hän sai huimat 59% äänistä. Keskikenttäpelaaja Luka Milivojevic tuli äänestyksessä toiseksi, ja kolme kertaa palkinnon voittanut Wilfried Zaha kolmanneksi.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!