Advertisement

Suurseurojen kiikarissa ollut valioliigatähti siirtymässä Ranskaan

Leicester Cityn satumaiseen valioliigamestaruuteen kaudella 2015-2016 johdattanut Riyad Mahrez aikoo lähteä seurasta mahdollisimman pian. Jo kesällä siirtopyynnön seuralleen jättänyt algerialainen haluaa ottaa seuraavan stepin urallaan, eikä pelaaja itse usko sen tapahtuvan enään Leicesterissä. Jo kesällä Mahrezin siirto AS Roman riveihin näytti jo varmalta, mutta seurat eivät päässeet lopulta yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

Mundo Deportivon mukaan Ranskan liigassa pelaava Marseille olisi halukas nappaamaan laitahyökkääjän riveihinsä tammikuussa.

Siirron uskotaan olevan hyvinkin mahdollinen, sillä Mahrez on pelannut ammattilaisurallaan ennen Leicesteriin siirtymistä ainoastaan ranskalaisseura Le Havressa. Mahrezilla on myös Ranskan kansalaisuus joten ”kotiin” paluu olisi hänelle tuttu ja turvallinen vaihtoehto.

Lähteen mukaan Marseille olisi valmis maksamaan Algerian maajoukkuepelaajasta 30 miljoonaa euroa.

Leicesterin tuore päävalmentaja Claude Puel puolestaan on kertonut tekevänsä kaikkensa, jotta joukkueen avainpelaajiin lukeutuva Mahrez jäisi seuran riveihin.

– Minun tehtäviini kuuluu se, että saan pelaajat haluamaan jäädä joukkueeseen, parhaiten se toteutuu siten, että pelaamme hyvää jalkapalloa. Olen aina onnistunut houkuttelemaan heidät, Puel sanoi haastattelussa Mahrezista kysyttäessä.

– Minun tulee luoda ympäristö, jossa pelaajat haluavat menestyä, olla onnellisia ja nauttia jalkapallosta.

Puel myös kertoi ymmärtävänsä Mahrezin lähtöhalut.

– Tämä on täysin normaalia. Jos on voittanut aiemmim mestaruuden ja pelannut Mestarien liigaa, voi tulla pettymyksiä tai turhautumista, kun joukkue ei enää menestykkään ja pelaaja itse tietää olevansa korkealla tasolla.