Advertisement

Tähtipelaaja haluaa lähteä Manchester Citystä! Tammikuussa paluu kotimaahan?

Kuva: TT, Javier Garcia

Manchester Cityn laitahyökkääjä Leroy Sane haluaa lähteä manchesterilaisseurasta tammikuun siirtoikkunan aikana.

23-vuotias Sane ei ole pelannut kuluvalla kaudella vielä yhtään ottelua loukkaannuttuaan kauden alla pelatussa Community Shieldin ottelussa Liverpoolia vastaan.


Saksalaislehti Bildin mukaan hiljalleen pelikuntoon toipuva Sane haluaa palata kotimaahansa tammikuussa ja siirtyä Bayern Muncheniin, joka oli laitahyökkääjästä kiinnostunut jo viime kesänä.

Bildin uutisessa kerrotaan, että Bayern oli suunnitellut uuden tarjouksen tekemistä Sanesta ensi kesänä, mutta saksalaispelaajan halu lähteä manchesterilaisseurasta saattoi nopeuttaa prosessia.

Sanen sopimus Manchester Cityn kanssa ulottuu vuoteen 2021 asti. Hän on kuitenkin kieltäytynyt jatkosopimuksen allekirjoittamisesta, joten ensi kesän siirtoikkuna olisi manchesterilaisseuran viimeinen mahdollisuus saada siirtokorvaus saksalaisesta. Puolen vuoden takia City tuskin väkisin pitää kiinni Sanesta, mikäli Bayern tekee tammikuussa hänestä tarjouksen.

Halvalla Sane ei kuitenkaan tule Bayerniin siirtymään, sillä City on asettanut hänen hintalapukseen hulppeat 135 miljoonaa puntaa. Kyseisen hintapyynnin vuoksi muncheniläisseura vetäytyi viime kesänä Sanen tavoittelusta.