Advertisement

Tälle seuralle Jamie Carragher toivoo valioliigamestaruutta, jos Liverpool ei sitä voita – ”Se olisi jollain tavoin hyvä tarina”

Liverpool-legenda Jamie Carragher haluaisi nähdä Tottenhamin voittavan valioliigamestaruuden tällä kaudella, mikäli Liverpool ei pysty uusimaan mestaruuttaan.

Carragher perusteli sanomaansa sillä, että hänen mielestään kolmesti valioliigamestaruuden Chelsean peräsimessä voittanut Jose Mourinho on saanut viime vuosien aikana perusteetonta kritiikkiä.

– Haluan tottakai Liverpoolin voittavan Valioliigan, mutta haluaisin nähdä Mourinhon voittavan sen jälleen, Carragher sanoi Sky Sportsille.

– Mielestäni se olisi jollain tavoin hyvä tarina, jos Mourinho voittaisi sen uudelleen. Ehkä hieman eri tavalla kuin aiemmin.

– Hän saa mielestäni paljon perusteetonta kritiikkkä siihen nähden, mitä hän on urallaan voittanut.

– Jos Jurgen Klopp ei pysty sitä voittamaan, haluaisin ehdottomasti nähdä Mourinhon voittavan sen [valioliigamestaruus].

Mourinhon luotsaama Tottenham on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viisi, kaksi pistettä kärjessä olevaa Evertonia perässä. Tottenham on hukannut neljä arvokasta sarjapistettä viime hetken sulamisiin Newcastlea ja West Hamia vastaan, joten jossiteltavaa löytyy.