Advertisement

Tältä näyttää FIFA 21 -pelin pelaajaratingin top-10 – Joukossa tällä kertaa neljä Valioliiga-pelaajaa

Monille tärkeä osa intohimoa nimeltä jalkapallo on myös futis virtuaaliviheriöillä. Suosituin jalkapalloaiheinen pelisarja on EA Sportsin FIFA, mutta myös Konamin kehittämän PESin ympärillä on ollut runsaasti pöhinää viime vuosina.

Moni odottaa FIFAn pelaajakorttien pelaajaratingeja vuosittaisena syksyn herkkuna. Erityisesti videopelaajat, mutta myös monet muut seuraajat, pitävät niitä luotettavan puoleisena mittarina pelaajien voimasuhteille – sillä voit uskoa, että pelaajien kokonaisarviota ja eri osa-alueiden pisteytystä on jälleen mietitty pitkään ja hartaasti. Nyt EA on julkistanut 100:n pelaajan kärkipään, josta suurennuslasin alle pääsee ensimmäisenä toki kärkikymmenikkö.

Lionel Messi, jonka siirto Valioliigaan vaikutti vuosien huhujen jälkeen olevan nyt lähempänä kuin koskaan, mutta joka silti jäi toteutetumatta, pitää edelleen piikkipaikkaa pisteillä 93. Cristiano Ronaldo saa 92 pistettä – tosin hänen joukkueensa on pelissä lisensointisyistä Juventuksen sijaan Piemonte Calcio.

Kokonaisarvosanaan 91 yltää Robert Lewandowski ja kolme muuta pelaajaa, jotka ovat Valioliigasta korkeimmalle rankattu pelaaja Kevin de Bruyne, Neymar sekä Oblak. Muut top-10:n Valioliiga-pelaajat ovat Liverpoolin Van Dijk, Salah ja Mané. He kaikki operoivat pelissä ratingilla 90.

Peli julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja Windowsille 9. lokakuuta.

Valioliigan korkeimmat FIFA-ratingit

91: Kevin De Bruyne
90: Virgil Van Dijk, Mohamed Salah, Sadio Mané, Alisson
89: Sergio Agäuero
88 : Harry Kane, Raheem Sterling, Ederson, N’Golo Kante
87: Trent Alexander-Arnold, Hugo Lloris, Pierre-Emerick Aubameyang, Son Heung-min, Fabinho, Bruno Fernandes, Aymeric Laporte, Andrew Robertson, Bernardo Silva