Advertisement

Tässä on Huuhkajien miehistö Kansojen liigan ratkaisuotteluihin – mukana kaksi ensikertalaista, lokakuun sankari sivussa

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt miehistönsä marraskuun maajoukkuepeleihin.

Huuhkajilla on edessä tiivis rupeama, sillä joukkue pelaa viikon sisällä peräti kolme ottelua. Huuhkajat matkaa A-maaotteluun Ranskan vieraaksi 11.11. ja jatkaa sen jälkeen kohti Nations Leaguen lohkon päätösotteluita Bulgariaa (15.11.) ja Walesia (18.11.) vastaan niin ikään vieraskentille.

Kanerva nimesi joukkueeseen kaksi ensikertalaista, Onni Valakarin ja Marcus Forssin, jotka ovat esiintyneet edukseen seurajoukkueissaan. Kyproslaista Paphosia edustava Valakari on tehnyt kauden yhdeksässä pelaamassaan ottelussaan komeat viisi maalia. Englannin Mestaruussarjassa pelaavaa Brentfordia edustava Forss on kirjauttanut maalisarakkeeseensa jo kuusi maalia.

Paluun maajoukkuepaitaan tekee Robin Lod, joka ei ole pelannut Huuhkajissa sitten marraskuun 2019 Kreikka-ottelun. Loukkaantumisen vuoksi sivussa kokoonpanosta on lokakuun Kansojen liigan otteluissa kaksi maalia tehnyt Fredrik Jensen.