Advertisement

Tässä ovat ehdokkaat Valioliigan kuukauden manageriksi

Kuva: TT, Jon Super

Marraskuussa nähtiin upeita otteita Valioliigaviheriöillä, mutta kuka luotseista piiskasi itsensä kuukauden manageriksi marraskuun osalta?

Tässä ehdokkaat Valioliigan marraskuun manageriksi:

Jürgen Klopp, Liverpool

Liverpoolin vakuuttava meno Valioliigaviheriöillä sai jatkoa myös marraskuussa. 15 ottelukierroksen jälkeen saksalaismanagerin johdattama joukko on ylivoimaisesti sarjakärjessä, ainoan pistemenetyksen ollessa tasapeli Manchester Unitedin vieraana lokakuussa. Marraskuun neljästä ottelusta saldona oli täydet 12 pistettä maalierolla 9-4, johon sisältyi 3-1 voitto ennakkoon pahimmasta kilpakumppanista Manchester Citystä. Klopp on ollut ehdokkaana jokaisessa kuukauden manageri -äänestyksessä tämän kauden aikana. Löytyykö Liverpoolille pysäyttäjää mestaruuskamppailussa?

Nuno Espirito Santo, Wolverhampton Wanderers

Vaikean alkusyksyn jälkeen oranssipaidat ovat löytäneet edelliskaudelta tutun vireen Valioliigassa. Joukkue on 15 ottelukierroksen jälkeen viidennellä sijalla 23 pisteellä. Marraskuussa portugalilaisluotsin johdolla Wolves keräsi kolmesta ottelusta seitsemän pistettä ja ainoa pistemenetys nähtiin Arsenalin vieraana 1-1 tasapelin muodossa.

Brendan Rodgers, Leicester City

Myös lokakuun jälkeen ehdolla ollut kettuluotsi on jatkunut vakuuttavaa jälkeään Leicesterin peräsimessä. 15 ottelukierroksen jälkeen toisena majailevat sinipaidat ottivat marraskuun aikana kolme täyttä pistepottia kolmesta ottelusta, päästämättä maaliakaan. Uskomattomassa vireessä olevat sinipaidat ovat voittaneet nyt 7 ottelua putkeen Valioliigassa.

Chris Wilder, Sheffield United

Kolme neljästä ehdokkaasta oli myös edellisessä äänestyksessä mukana ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tulee Sheffield Unitedin Chris Wilder. Sarjanousijan upea kauden alku on venynyt pitkälle syksyyn ja loppua ei näy. Iloiseen ja hyökkäävään futikseen uskova Wilder on saanut Bladesin pelaajista kaiken mahdollisen irti ja marraskuun saldona olikin tasapelit Manun ja Tottenhamin kanssa sekä vakuuttava 3-0 voitto Burnleystä.

https://www.instagram.com/p/B5uu1qugUtz/