Advertisement

Tässäkö ratkaisu Manchester Unitedin maalinteko-ongelmiin? – Mourinho valmis maksamaan hirmusumman

Sunday Mirrorin mukaan Jose Mourinho on valmis tarjoamaan yli 50 miljoonaa puntaa West Hamille saadakseen itävaltalaishyökkääjä Marko Arnautovicin riveihinsä tammikuussa.

Manchester United jäi viikonloppuna maalittomaan tasapeliin Crystal Palacea vastaan ja lähteen mukaan Mourinho kaipaa vahvistusta hyökkäyspäähän.

London Evening Standardin mukaan West Ham aikoo kuitenkin tammikuussa hylätä kaikki tarjoukset Arnautovicista.

Hammers on päättänyt pitää tähtihyökkääjästään kiinni siitäkin huolimatta, että seuralla olisi mahdollisuus kaksinkertaistaa rahansa 29-vuotiaasta, jonka he hankkivat 24 miljoonalla punnalla Stokesta kesällä 2017.

Arnautovic, jonka sopimus Hammersissa päättyy kesällä 2022, ei ole suostunut kommentoimaan siirtospekulaatioita.

“En halua puhua siitä. Olen keskittynyt West Hamiin, Arnautovic sanoi Sky Sportsille.

Hänen veljensä Daniel, joka toimii myös hyökkääjän agenttina, totesi kuitenkin hiljattain, että Arnautovic olisi valmis seuraavaan haasteeseen.

“Hänen kaltaisen pelaajan ei pitäisi pelata putoamista vastaan. Hänen pitäisi pelata paikasta europeleihin, Daniel sanoi itävaltalaislehti Kurierille.

“Marko todella nauttii pelaamisesta West Hamissa. Hän rakastaa seuraa ja faneja.

“Mutta silti on tunne, että tämä ei ole hänen päätepysäkkinsä. Ja kaikkien pitäisi ymmärtää tämä.

Kysyttäessä voisiko Marko mahdollisesta siirtyä tammikuussa, Daniel vastasi: “Se on mahdollista. Se oli jo hyvin, hyvin lähellä viime kesänä.

Arnautovic on ollut tällä kaudella West Hamin paras maalintekijä Valioliigassa. 11 pelaamassaan ottelussaan itävaltalainen on tehnyt viisi maalia.