Advertisement

Tästä syystä Eden Hazard siirtyi Real Madridiin

Kuva: TT, Tolga Adanali

Lontoolaisseura Chelseasta viime kesänä 100 miljoonan euron siirtokorvauksella Real Madridiin siirtynyt Eden Hazard on kertonut Mestarien liigan voittamisen olleen pääsyy siihen, miksi hän vaihtoi kesällä seuraa.

28-vuotias Hazard voitti Chelsea-uransa aikana kahdesti valioliigamestaruuden sekä Eurooppa-Liigan, mutta Mestarien liigan voitto häneltä vielä uupuu.

”Kuten sanoin ensimmäisenä päivänä, Mestarien liiga on minulle tärkeä”, Hazard kertoi Real Madrid TV:lle.

”Lontoossa pääsin vain kerran välieriin. Chelsea oli voittanut heidän ainoan Mestarien liiga -pokaalinsa vuosi ennen kuin liityin joukkueeseen.

”Tämä joukkue on voittanut palkinnon useamman kerran viime vuosien aikana, mutta sen voittaminen on vaikeaa joka kausi, koska mukana on monia joukkueita. Mutta tulin tänne voittamaan sen, koska se on tärkeää kaikille ja se koskee myös minua.”

Real Madridin kauden alku on ollut hankala, kuten myös Hazardin alku uudessa joukkueessa. Belgialainen on kuitenkin luottavainen ja vakuuttaa, että joukkue voi tällä kaudella voittaa Mestarien liigan sekä La Ligan ja Copa del Reyn.

”Annamme kaikkemme voittaaksemme Mestarien liigan, La Ligan ja Copa del Reyn. Kauden loppuun mennessä meidän on nostettava yksi, kaksi, kolme tai neljä pokaalia”, Hazard sanoi päättäväisenä.

Hazard on pelannut tällä kaudella Real-paidassa seitsemän ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin.