Advertisement

Teemu Pukille uusi seurakaveri – Norwich hankki laitapelaajan West Hamista

Kuva: TT, Paul Greenwood

Valioliigaan tulevaksi kaudeksi noussut Norwich on tehnyt kesän neljännen pelaajahankintansa. Oikeana laitalinkkinä parhaiten viihtyvä Sam Byram liittyy West Hamista Kanarialintuihin nelivuotisella sopimuksella. Norwich maksoi West Hamille siirtokorvauksena 750 000 puntaa.

25-vuotias Byram vietti viime kauden lainalla Mestaruussarjassa pelaavan Nottingham Forrestin riveissä, mutta loukkaantumisten vuoksi pelejä kertyi vain kuusi kappaletta.


Byram on jo matkustanut Saksaan, jossa Norwich valmistautuu tulevaan kauteen harjoitusleirin merkeissä.

“Olen iloinen. Kaikki on tapahtunut melko nopeasti. Minulla oli paljon matkustamista tänne Saksaan, mutta olen vain iloinen siitä, että olen nyt täällä”, Byram sanoi Norwichin verkkosivuilla.

“Kuulin heidän kiinnostuksesta viikko tai kaksi sitten ja olin todella kiinnostunut siitä, kuinka he pelasivat viime kaudella. En selvästikkään kuulunut West Hamin suunnitelmiin, joten tarvitsin uuden haasteen urallani.”

Byram pelasi West Hamissa kolmen ja puolen vuoden aikana 27 valioliigaottelua, joissa tehotilastot jäivät avaamatta. Kortteja sen sijaan kertyi peräti 11 kappaletta, joten englantilaislaituria voidaan pitää melko rikeherkkänä pelaajana.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!