Advertisement

Teemu Pukin Leeds-siirto voidaan unohtaa? Valioliiganousija kääntänyt katseensa hurjaa jälkeä Espanjassa tehneeseen hyökkääjään

Valioliigaan noussut Leeds United haluaa vahvistaa hyökkäyskalustoaan kesän siirtoikkunan aikana.

Leedsiin on yhdistetty siirtohuhuissa mm. Teemu Pukki, mutta näyttää siltä, että sarjanousijan katseet ovat kääntyneet Espanjassa kovaa jälkeä tehneeseen urugualaishyökkääjä Cristhian Stuaniin.

90min -sivuston mukaan Leedsin manageri Marcelo Bielsa on jo hetken aikaa seurannut Stuania, joka on tehnyt vaikutuksen kokeneeseen argentiinalaisluotsiin.

33-vuotias Stuani on tehnyt hurjaa jälkeä kolmen viime kauden aikana Gironassa. 103 ottelussa urugualaishyökkääjä on toimittanut pallon maaliverkkoihin peräti 70 kertaa, joista 29 syntyi tällä kaudella Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Maaleista 40 syntyi kahden edellisen kauden aikana La Ligassa ja yksi Copa del Reyssä viime kaudella.

Ennen Girona-vuosiaan Stuani pelasi Englannissa Middlesbroughin riveissä kaksi kautta. Tuolloin hänet värväsi joukkueeseen Victor Orta, joka toimii nykyisin Leedsin jalkapallopomona.

Stuanin siirtomarkkina-arvo ei enää korkean iän takia ole kovin suuri, joka sopii kuin nenä päähän Leedsille, jolla ei liene suurta budjettia käytettäväkseen siirtomarkkinoilla.