Advertisement

Teemu Pukki ehdolla kahden palkinnon voittajaksi – käy antamassa äänesi suomalaishyökkääjälle!

Kuva: TT

Valioliigan pääyhteistyökumppani EA Sports on julkaissut ehdokkaat Valioliigan elokuun kuukauden pelaajaksi.

Ehdolla ovat Manchester Cityn Sergio Aguero, Raheem Sterling ja Kevin de Bruyne, Liverpoolin Roberto Firmino, Burnleyn Ashley Barnes ja Norwichin Teemu Pukki, joka valittiin jo aiemmin tällä viikolla fanien toimesta kuukauden pelaajaksi.

Kuusikosta elokuun tehokkain pelaaja oli Sergio Aguero, joka täräytti neljässä ottelussa kuusi maalia ja antoi yhden maalisyötön. Kuuteen maaliin tilastomerkinnän keräsivät De Bruyne (1 maali, 5 maalisyöttöä) ja Pukki (5 maalia, 1 maalisyöttö). Kuukauden pelaajaksi tullaankin mitä todennäköisimmin valitsemaan joku edellä mainitusta kolmikosta.

Pukki voi voittaa myös toisen palkinnon, sillä hänen ensimmäinen kolmesta maalistaan Newcastlen verkkoon on ehdolla kuukauden maaliksi. Ehdolla on kaiken kaikkiaan kahdeksan maalia.

Kuukauden manageriksi ovat ehdolla Liverpoolin Jurgen Klopp, Manchester Cityn Pep Guardiola, Crystal Palacen Roy Hodgson sekä Leicesterin Brendan Rodgers.

Myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kenet tullaan palkitsemaan kuukauden pelaajana. Käy antamassa äänesi Pukille (tai jollekkin toiselle pelaajalle) TÄSTÄ LINKISTÄ. Äänestys on käynnissä maanantaihin 9. syyskuuta kello 20 asti.

Yleisön äänet tullaan yhdistämään 20 valioliigakapteenin ja jalkapalloasiantuntijoiden äänien kanssa, jonka jälkeen voittaja on selvillä.