Teemu Pukki hurjana Norwichin kaataessa SC Paderbornin

Kesällä Tanskan Bröndbystä Englannin Mestaruussarjan Norwichiin siirtyneen Teemu Pukkin ura uudessa seurassa on lähtenyt käyntiin erinomaisella tavalla. Norwich pelasi harjoitusottelun saksalaista SC Paderbornia vastaan ja oli 2-0 tappiolla puoliajalla, mutta toisen puoliajan alussa Dennis Srbeny kavensi 2-1. Tämän jälkeen käynnistyi Pukki-partyt. Pukki iski vierasjoukkueelle kaksi seuraavaa osumaa ja Norwich otti ottelusta lopulta niukan 2-3 voiton.

Paderborn pelaa 2.Bundesliigassa kuluvalla kaudella, joka vastaa sarjatasoltaan Englannin Mestaruussarjaa.

Norwichin manageri Daniel Farke oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen Saksassa.

”Se oli erinomainen testi meille, kuten ennakkoon osasimme odottaakin”, Farke kertoi seuran internet-sivuilla.

”Olin erityisen tyytyväinen toiseen puoliaikaan ja reaktioomme 2-0 takaa-ajo asemassa. Pystyimme kääntämään ottelun eduksemme tällaisissa olosuhteissa.”

Olosuhteilla Farke tarkoitti reilun 30 asteen lämpötilaa, joka teki ottelusta pelaajille haastavan.

”Vielä on asioita, joissa meidän on vielä parannettava. Kokonaisuudessaan tämä oli hyvä testi meille ja olen hyvin iloinen siitä miten pelasimme.”

Norwich kohtaa seuraavassa harjoitusottelussaan Union Berliinin vieraskentällä. Ottelu pelataan huomenna tiistaina.