Advertisement

Teemu Pukki jatkaa maalitehtailuaan

Englannin Mestaruussarjan Norwichissa pelaava Teemu Pukki jatkaa maagista maalivirettään. Tänään syntyi joukkueen ainokainen osuma 71. minuutilla tärkeässä ottelussa QPR:aa vastaan. Voittonsa ansiosta Norwich nousi sarjassa jo 11. sijalle. Sarjan ykköstilakaan ei ole enää kuin neljän pisteen päässä. Nousukarsinta viivaan eroa on vaivaiset kaksi pistettä. Kausi on toki vielä pitkä, mutta vaikean alun jälkeen Norwich on päässyt hyvään vireeseen. Tässä nimenomaan Pukilla on ollut suuri rooli.

Pukki on onnistunut Norwichissa kauden aikana maalinteossa jo kuudesti. Otteluita suomalainen on pelannut yhteensä kymmenen. Näistä viisi maalia on syntynyt Mestaruussarjassa. Tähän kun lisätään kaksi Huuhkajien Nations Leaguen otteluissa syntynyttä osumaa, niin näyttää siltä, ettei Pukki Partylle ole tällä hetkellä pysäyttäjää.

Pukki on lyhyessä ajassa noussut Norwichin kannattajien suureen suosioon. Samaa voidaan sanoa seuran valmennuksesta. Pukki on ollut heille hyvin monikäyttöinen pelaaja, joka on pelannut kärjessä, laidalla ja kymppipaikalla uudessa joukkueessaan. Norwich sai Pukin ilmaiseksi viime kesänä, joten suomalaista voidaan pitää jonkinlaisena lottovoittona Norwichille.

Pukki on kertonut haluavansa pelata Valioliigassa ja nykyvireellä tuon tavoitteen toteutuminen ei ole millään tavalla epärealistista. Se voi tapahtua joko Norwichissa tai jossain muussa joukkueessa, mutta tällä hetkellä Pukki antaa loistavia näyttöjä yhdessä parhaista näyteikkunoista.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom