Advertisement

Teemu Pukki sivussa 2-3 viikkoa

Suomen maajoukkueen ja Norwich Cityn hyökkääjän Teemu Pukin loukkaantumisesta on saatu tarkempaa tietoa. Pukin takareidessä on pieni repeämä, joka pitää hänet sivussa noin kaksi tai kolme viikkoa.

Norwichin manageri Daniel Farke piti lehdistötilaisuuden ennen joukkueen huomista Mestaruussarjan ottelua Nottingham Forestia vastaan. Koska Pukki on noussut välittömästi yhdeksi Norwichin tärkeimmistä pelaajista, Farke aloitti lehdistötilaisuutensa päivittämällä suomalaisen uutiset.

“Teemu Pukki on sivussa seuraavat 2-3 viikkoa takareisivamman vuoksi. Se on pieni repeämä mutta voisi olla pahempikin”, Farke selitti. “Hän ei matkusta mukanamme huomenna eikä pelaa myöskään Aston Villaa vastaan. Pieni toive on ensi viikonlopun Brentford-ottelusta.”


Farke ymmärtää, että Pukki on hyvin tärkeä pelaaja myös Suomelle. Siksi hän ei lähtenyt esittämään syytöksiä loukkaantumisesta.

“Olimme hyvin varovaisia hänen kanssaan harjoituksissa ennen maajoukkuetaukoa. Siksi hän pystyi aloittamaan niin paljon pelejä ja tekemään maaleja”, Farke jatkoi. “On aina suuri kunnia edustaa maataan, mutta kuormitus on myös kova. Teemu on melko tärkeä Suomelle. He halusivat epätoivoisesti hänen pelaavan. Minulla ei ole valitettavaa tästä loukkaantumisesta. Meidän täytyy vain pärjätä sen kanssa.”

Farken määrittelemä aikataulu kuulostaa hyvältä Suomen maajoukkueen kannalta. Seuraavat maaottelut Suomi pelaa marraskuun puolivälissä Kreikkaa ja Unkaria vastaan. Mikäli toipuminen sujuu niin kuin pitää, Pukki ehtii palaamaan kentille hyvissä ajoin ennen tuota.