Advertisement

Teemu Pukki uhkuu itseluottamusta – “Luotan siihen, että teen myös Valioliigassa maaleja”

Kuinka moni olisi vuosi sitten uskonut, että Teemu Pukki tulee pelaamaan Norwich-paidassa Valioliigaa kaudella 2019-2020? Tuskin kukaan. Norwich ei nimittäin lukeutunut Mestaruussarjan suurimpiin suosikkeihin, vaan joukkuetta kaavailtiin ennen kauden alkua keskikastiin. Ilmaisella siirrolla Kanarialintuihin liittyneen Pukin piti olla myös pelkkä turisti, joka tuskin saisi kovinkaan paljoa peliaikaa.

Norwich kuitenkin voitti täysin yllättäen Mestaruussarjan ja nousi Valioliigaan. Teemu Pukki juhli sarjan maalipörssin voittoa tehden 29 osumaa kauden aikana. Uskomatonta. Pukki kertoi tuntemuksiaan kuluneesta kaudesta sekä tulevasta tiistaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

“Viime torstaina tulin Suomeen perheen kanssa. Kausi oli raskas ja nyt tarvitsee pienen breikin”, Pukki sanoi.


“Pari päivää siinä juhlittiin. Tosi magee kokemus, etenkin tuo paraati, jossa oli joidenkin puheiden mukaan 50 000 ihmistä paikalla. Näki kuinka paljon se [nousu] merkitsi koko kaupungille.

“Omasta mielestä oltiin koko sarjan paras jengi ja ansaittiin mestaruus.”

Siirtohuhut Pukin ympärillä ovat pyörineet loistavan kauden jälkeen, mutta suomalaishyökkääjä aikoo jatkaa Norwich-paidassa.

“Tottakai jään Norwichiin. Olen nauttinut paljon siellä olosta ja se miten pelaamme, sopii minulle täydellisesti.

“Valioliigakaudesta tulee varmasti vaikeampi kuin tästä mestaruussarjakaudesta, mutta olen valmis siihen. Olisi tyhmää lähteä Valioliigaan epävarmoin fiiliksin. Silloin siitä ei varmasti tulisi mitään. Luotan siihen, että teen myös Valioliigassa maaleja.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!