Advertisement

Tekeekö Mourinho paluun Chelsean peräsimeen? Valmis korvaamaan Sarrin

Jose Mourinho on tyrkyllä Chelsean uudeksi manageriksi, mikäli Maurizio Sarri jättää seuran.

Sarria on viety viime päivien aikana vahvasti Juventukseen, ja viimeisimpien tietojen mukaan sopimus julkaistaan tämän viikon aikana.

Mourinho puolestaan on ollut vailla työpaikkaa joulukuusta asti, jolloin hän sai kenkää Manchester Unitedin peräsimestä. Portugalilaisluotsi kertoi maaliskuussa, että toivoo palaavansa valmennustehtäviin jo kesäkuussa ja tietojen mukaan hän harkitsee vakavasti paluuta Chelseaan mikäli seura ottaa häneen yhteyttä.


Mourinho on toiminut jo kahdesti (2004-07 ja 2013-15) aiemmin lontoolaisseuran managerina, jonka aikana hän on voittanut kolmesti valioliigamestaruuden sekä Liigacupin ja kertaalleen FA Cupin.

Chelsea-legenda Frank Lampardia pidetään kuitenkin yhä edelleen ykkössuosikkina korvaamaan Sarrin mahdollinen lähtö. Lampard luotsasi päättyneellä kaudella Derbyä ja oli lähellä nostaa seuran takaisin Valioliigaan, mutta nousukarsintafinaalissa tie nousi pystyyn Aston Villaa vastaan maalein 2-1.

Chelsean peräsimeen on yhdistetty myös Juventuksen jättävä Massimiliano Allegri, Ajaxin Erik ten Hag, Wolvesin Nuno Espirito Santo sekä Watfordin Javi Gracia.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!