Advertisement
" "

Thierry Henryllä vaikea alku AS Monacon managerina

Arsenalin entinen hyökkääjä ja nykyinen legenda Thierry Henry siirtyi lokakuussa AS Monacon uudeksi manageriksi. Leonardo Jardim oli saanut seurasta potkut heikon alkukauden jälkeen ja helppoa ei ole ollut ranskalaisellakaan. Henry on ollut nyt viisi ottelua ranskalaisseuran managerina ja saldona on kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Eilen joukkue kärsi karvaan 0-4 kotitappion Mestarien liigassa belgialaista Club Brüggea vastaan.

Henry tuli seuraan hyvin vaikeassa tilanteessa ja kurssin kääntäminen ei tapahdu hetkessä. AS Monaco on täynnä erinomaisia pelaajia, jotka alisuorittavat rankasti ottelusta toiseen. Tämä näkyy pelaajien itseluottamuksessa ja eilinen tappio olikin todellinen kylmä suihku joukkueen niskaan. Tappio tarkoittaa sitä, että jopa Eurooppa-liigaan jatkopeleihin pääsy on nyt erittäin haastavaa. Joukkueen on kyettävä ottamaan Dortmundilta ja Atletico Madridilta vähintään neljä pistettä.

Myös Ranskan liigassa joukkue on tukalassa paikassa. Koko kauden aikana on tullut vain yksi voitto. Joukkue on putoamisviivan alapuolelle ja kuiville on matkaa neljä pistettä. Tässä vaiheessa kautta neljä pistettä ei ole vielä mitään, mutta joukkueen on kyettävä ottamaan ensimmäinen voittonsa uuden managerin alaisuudessa pian. Seuraavaksi vastaan asettuu PSG, joten helppo tehtävä sillä ei tule olemaan. Tämän jälkeen vastassa on SM Caen, joka on yksi neljän pisteen päässä olevista joukkueista. Tämä ottelu alkaa olemaan Monacolle jo se kuuluisa pakkovoiton paikka.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom