Advertisement

Thomas Partey Arsenalin kiikarissa – seura valmis aktivoimaan pelaajan ulosostohinnan

Atleticon mestarillisessa ryöstössä Anfieldin keskiviikkoillassa mukana ollut Thomas Partey on ollut ottelun jälkeen siirtohuhujen kohteena kesän ikkunaa ajatellen. Viimeisimmän tiedon mukaan Arsenal on linjannut ghanalaiskeskikentän kesän ykkösprioriteetikseen siirtomarkkinoilla ja, että seura olisi valmis aktivoimaan pelaajan sopimuksessa olevan 45 miljoonan ulosostohinnan.

Arsenal-manageri Mikel Arteta haluaa vahvistaa ryhmäänsä puolustavalla keskikenttäpelaajalla ja Partey sopisi kuvioon kuin nenä päähän.

26-vuotias on noussut Euroopan huipputasolle edellisen viiden vuoden aikana Diego Simeonen alaisuudessa. Hän on esiintynyt Atleticon riveissä yhteensä 174 kertaa, joissa hän on tehnyt 15 maalia ja antanut 12 maalisyöttöä. Ghanalaisen avut ovat kuitenkin dynaamisessa puolustuspelaamisessa sekä pelin rytmittämisessä.


Partey on ollut myöskin aikaisemmin huhujen kohteena englantilaisseurojen osalta, kun Manchester United on osoittanut kiinnostustaan miehen palveluksiin. Arteta toivoo kuitenkin saavansa houkuteltua ghanalaisen riveihinsä, Manchester Unitedin sijaan.