Advertisement

Tianjin Quanjin keskustellut Aubameyangin ja Rooneyn kanssa

Kiinan ykkössarja Chinese Super Leagueen noussut Tianjin Quanjin hakee vimmatusti hyökkäyspään vahvistusta alkavaan kauteen. Tianjin on jo vahvistanut rivejään Axel Witselillä sekä Alexandre Patolla, ja on nyt tietojen mukaan myös kosiskellut Aubameyangia sekä Rooneytä. CSL:än joukkueilla on sääntöjen puitteissa mahdollista peluuttaa kolmea ulkomaalaista pelaajaa, joten kiintiöön mahtuisi täten vielä yksi ulkomaalainen.

Rooneyn ura Manchester Unitedissa on enemmän kuin vaakalaudalla eikä ole saanut mieluista peliaikaa José Mourinhon alaisuudessa. Seuraikoni ei ole pelannut sitten helmikuun ensimmäistä päivää loukkaantumisen takia. Huhujen mukaan Rooneylle on tarjottu 750 000 punnan viikkopalkkaa, joka tekisi englantilaisesta maailman parhaiten palkatun jalkapalloilijan.

Tianjin Quanjin valmentaja Fabio Cannavaro on nyt ilmoittanut Tianjin TV:n haastattelussa seuran olleen keskusteluissa mahdollisesta siirrosta niin Rooneyn kuin Aubameyangin kanssa, mutta väittää Rooneyn keskustelujen olevan vain mahdollisuuksien tunnustelua.

”Me olemme lähestyneet Rooneytä, mutta tämä oli pelkkää keskustelua koska hän ei yksinkertaisesti sovi meidän pelityyliimme.”

”Lisäkeskusteluihin ei ollut tarvetta. Totuus on, että olemme olleet paljon tiheämmin yhteydessä Aubameyangiin.”

”Valitettavasti Borussia Dortmund hylkäsi tarjouksemme, ja sanoivat tarvitsevansa häntä tämän vuoden Mestareiden liigassa.”

Kiinan Superliigan kausi alkaa maaliskuun kolmas päivä, joten Tianjinilla on tiukka aikataulu, jos joukkue vielä on vahvistamassa rivejään ennen kauden alkua.