Tiistaina nähtiin huikeita otteluita Mestarien liigassa

Mestarien liigan lohkovaiheet alkoivat eilen tiistaina ja ensimmäinen ottelupäivä tarjosi heti liudan uskomattomia otteluita. Pääsääntöisesti suosikit pitivät pintansa, mutta pari yllätystäkin nähtiin. Mestarien liiga muuttui hieman viime kaudesta. Nyt viikon molempina ottelupäivänä tarjotaan kaksi ottelua Suomen aikaan kello 20 ja loput ottelut klo 22 lähtien.

Kierroksen kaksi ehdotonta helmeä oli Interin ja Tottenhamin kohtaaminen, sekä Liverpoolin ja PSG:n välinen välien selvittely. Tottenham johti omaa otteluaan Christian Eriksenin maalilla vielä 85. minuutille saakka, mutta Marco Icardin uskomaton laukaus ja Matias Vecinon puskumaali jättivät lontoolaiset lopulta nuolemaan näppejään.

Liverpool johti omaa otteluaan PSG:a vastaan jo 2-0 Daniel Sturridgen sekä James Milnerin maaleilla, mutta pariisilaiset tulivat 83. minuutin kohdalla tasoihin. PSG:n maaleista vastasivat Thomas Meunier sekä Kylian Mpappe. Kotijoukkueen vaihdosta kentälle tullut Roberto Firmino toi pisteet kotiin lisäajalla tekemällä maalillaan. Molemmat yllä mainituista kohtaamisista olivat erittäin vauhdikkaita ja yleisöystävällisiä.

Tottenhamin ja Interin kanssa samassa lohkossa pelaava Barcelona otti lopulta vakuuttavan voiton PSV Eindhovenista. Ottelu oli vielä 74. minuutin kohdalla 1-0 Barcelonalle. Barcelonan Lionel Messi avasi kautensa hattutempulla ja Ousmane Dembele osui kertaalleen.

A lohkossa AS Monaco ja Atletico Madrid kohtasivat Ranskassa. Ottelun alku oli erittäin räjähtävä ja kaikki maalit tehtiin ensimmäisellä puoliajalla. Kotijoukkue meni 1-o johtoon Samuel Grandsirin osumalla. Diego Costa tasoitti ottelun ja Jose Giminez iski voittomaalin ensimmäisen puoliajan lisäajalla.

Liverpoolin ja PSG:n lohkon B toisessa ottelussa Napoli matkusti Belgradiin Punaisten tähtien vieraaksi. Kierroksen ehkä suurin yllätys nähtiin tässä ottelussa, sillä Napoli jäi Belgradissa maalittomaan tasapeliin.

D lohko käynnistyi myös tiistaina ja tuo lohko oli ennakkoon erittäin tasainen. Schalke isännöi FC Portoa ja Galatasarayn vieraaksi saapui Lokomotiv Moskova. Breel Empolo vei Schalken 1-o johtoon 64. minuutin kohdalla. Porto teki loppunumeroiksi 1-1 rangaistuspotkusta, jonka ampui onnistuneesti maaliin Felipe. Porto sai myös ensimmäisellä puoliajalla rangaistuspotkun, mutta tuon Schalken maalivahti Ralf Fährmann torjui ilmiömäisesti.

Galatasaray näytti tasonsa kotikentällään 3-0 voitollaan. Kotijoukkue siirtyi jo yhdeksännellä minuutilla 1-0 johtoon Mendes Rodriguesin maalilla. Eren Derdiyok sekä Selcuk Inan olivat muut maalintekijät.