Advertisement

Tim Cahill paljasti mielestään mielenkiintoisimman tulevaisuuden nimen Valioliigasta – ”Hänellä tulee olemaan massiivinen ura edessään”

Evertonissa ikonistatusta nauttiva ex-pelaaja Tim Cahill on antanut kommenttejaan koskien tulevaisuuden tähtipelaajia Valioliigassa. Yksi nimi nousi australialaisen puheista ylitse muiden, nimittäin Chelsean 21-vuotias keskikenttäpelaaja Mason Mount.

Cahill perusteli omaa valintaansa näkemänsä perusteella. Mountin otteissa on havaittavissa samankaltaisuuksia hänen managerinsa Frank Lampardin kanssa. Ja kukapa olisi parempi henkilö koulimaan pelaajaa kuin samankaltaisuuksien kohde.

”Pidän näkemästäni Mason Mountin kohdalla. Mielestäni hän on huikea maalintekijä ja hänellä tulee olemaan massiivinen ura edessään”

”Yksi syistä, jonka takia pidän hänestä, on se, että hänellä on valmentajanaan ja mentorinaan Frank Lampard. Pidän myös Lampardin tavasta muovata pelaajaa itsensä näköisekseen.”

”Hän voi johtaa Mountia ja näyttää hänelle, kuinka asiat tulee tehdä.  Tämän kauden otteet ovat osoittaneet, että Lampardin työ on kantanut hedelmää ja lisää on luvassa tulevaisuudessa. Olen hänen (Mount) suuri fani”

Mount on osoittanut olevansa Valioliigatason pelaaja kuluneen kauden aikana. Monien eri tahojen mielestä Chelsealle langetettu siirtopanna ja omistaja Roman Abramovicin kukkaron nyörien kiristyminen on ollut pelkästään positiivinen asia Chelsealle seurana. Myös Mountin näytönpaikka Valioliigan parrasvaloissa on mahdollistunut kyseisten asioiden ansiosta.