Advertisement

Toinenkin Chelsean pelaaja kieltäytynyt sopimustarjouksesta ja haluaisi suunnata Real Madridiin

Chelseassa pelaavan belgialaisen Eden Hazard ei halua sitoutua Chelseaan pitkällä sopimuksella, sillä hän olisi halukas siirtymään La Liga –jätti Real Madridiin. Näin kertoo belgialaisen isä, jonka mukaan Hazard on kieltäytynyt Chelsean hänelle tekemästä jatkosopimuksesta.

Hazard palasi viime kaudella takaisin loistavalle tasolleen, ollen yksi joukkueen arkkitehtejä sen voittaessa Valioliigan mestaruuden. Kuluvalla kaudella belgialainen on jatkanut hyviä esityksiä, vaikka joukkueen manageri Antonio Conte on peluuttanut häntä suhteellisen vieraalla pelipaikalla puhtaana hyökkääjänä.

Hazardin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2020, mutta huhut vievät pelaajaa Santiago Bernabeulle jo aikaisemmin. Pelaajan isä kertoo Hazardin pelaavan aikaa Chelsea-sopimuksen kanssa, sillä haluaa pitää oven siirrolle avoimena.


”Se mitä voin Edenistä paljastaa on, että hän on kieltäytynyt jatkosopimuksesta Chelsean kanssa”, pelaajan isä kertoo Le Soirille.

”Tämän hän tekee sen takia, että voisi tarvittaessa seurata Real Madridin kiinnostusta, sillä hän haluaisi tulevaisuudessa pelata siellä.”

”Tällä hetkellä Realilta ei ole tarjousta ja Eden on vain yksi osatekijä hänen tulevaisuuttaan koskien.”

Real Madrid on jo pitkään myöntänyt olevansa kiinnostunut belgialaisesta huippupelaajasta ja lienee vain ajan kysymys, milloin kiinnostus konkretisoituu tarjoukseksi. Etenkin jos pelaaja suostu allekirjoittamaan Chelsean kanssa uutta jatkosopimusta.