Advertisement

Tom Incen mukaan Stoken on aika miehistyä – “Meidän on kasvatettava pal#%t!”

Valioliigasta täksi kaudeksi Mestaruussarjaan pudonnut Stoke on avannut kautensa heikosti. Joukkue on saalistanut neljästä pelaamastaan ottelusta vain kaksi pistettä kahden tasapelin turvin. Se on tällä hetkellä viimeinen putoamisviivan alapuolella. Joukkueeseen täksi kaudeksi Huddersfieldistä siirtynyt Tom Ince kehottaa joukkuetta miehistymään. Joukkuetta pidettiin yhtenä selvimmistä nousijasuosikeista heidän hankittuaan kesällä runsaasti kovan luokan vahvistuksia.

“Meidän on miehistyttävä. Sen seurauksena meidän on kasvatettava pal#%t ja pidettävä huoli siitä, että laitamme itsemme likoon. Meidän on näytettävä oikeaa nälkää laittaa asiat kuntoon”, Ince kertoi.

“Sillä, jos emme, muut joukkueet tulevat tänne ja tekee, mitä Wigan teki. Meidän on ymmärrettävä, että joukkueet tulevan tänne ja näkevät Stoken päänahkana.”

“Meidän on näytettävä laatumme. Meillä on sitä yllin kyllin. Tällä hetkellä emme vain näytä sitä.”

“Me emme ota riskejä, me emme ota vastuuta. Olemme piilossa, kun asiat menevät vikaan ja emme saa antautua niin kuin teemme.”

Stoke kohtaa huomenna kotiottelussaan Hull Cityn, jonka kausi ei myöskään ole toistaiseksi lähtenyt turhan vahvasti käyntiin. Tämä voi olla joukkueelle hyvä hetki kääntää kurssinsa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom