Advertisement

Tony Pulis pettynyt Bolasien päätöksestä siirtyä Aston Villaan

Middlesbrough’n manageri Tony Pulis oli lähellä saada huippuvahvistuksen joukkueeseensa, kun Evertonin Yannick Bolasien oli tarkoitus siirtyä seuraan loppukauden mittaiselle lainalle. Bolasie kävi viime viikonloppuna tutustumassa seuraan ja juttelemassa Pulisin kanssa. Siirto vaikutti olevan jo käynnössä katsoen varmaa, mutta sitten kuvioihin astui Aston Villa. Villa ilmoitti haluavansa Bolasien heille ja nyt näyttää siltä, että myös pelaaja haluaa siirtyä Aston Villaan.

Bolasie oli tutustumassa Villan harjoituskeskukseen tiistaina ja eilen keskiviikkona pelaaja kuvattiin katsomossa jakamassa nimikirjoituksia seuran kannattajille.

“Luulen hänen olevan matkalla Villaan”, Pulis kertoi lehdistötilaisuudessa.


“Tunnen pelaajan Palacen ajoiltani saakka ja meillä ei ole ongelmia. Hän on ollut hyvin suora ja rehellinen asian suhteen.”

“Nämä ovat todella hankalat markkina, sillä me emme ole hankkineet vielä ketään. Turhautuminen alkaa näkyä kaikissa. Mo Besic on yhä Evertonin pelaaja. Kunnes se asia muuttuu, en halua puhua toisten joukkueiden pelaajista.”

Siirtoikkuna on jo sulkeutunut myös Mestaruussarjan joukkueiden osalta. Pelaajat voivat vielä kuun loppuun saakka siirtyä toisiin sarjoihin. Samoin Mestaruussarjan joukkueet voivat hankkia kuun loppuun saakka uusia pelaajia lainasopimusten kautta.

 

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom