Advertisement

Tottenham ei aio myydä tähtiään kesällä

Tottenham Hotspurin osalta Valioliigan mestaruuden voi todeta jälleen kerran karanneen ulottumattomiin. Eroa sarjaa johtavaan Manchester Cityyn on jo 21 pistettä. Tällä hetkellä vaikuttaa epätodennäköiseltä, että City menettäisi enää loppukaudella edes tuota määrää täydestä pistepotistaan.

Aiemmin tällä viikolla Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane totesi haastattelussa, että niin kauan kuin seura jatkaa kehittymistä ja alkaa voittaa pokaaleja, hän on tyytyväinen siellä. Tällä kaudella Spurs on yhä mukana Mestarien liigassa sekä FA Cupissa. Kanen ja Dele Allin kaltaiset pelaajat ovat alkaneet herättää paljonkin huomiota maailman suurimmissa seuroissa. Tottenhamin osaomistaja ja puheenjohtaja Daniel Levy kuitenkin vakuuttaa, ettei seura luovu ensi kesänä yhdestäkään pelaajasta, josta se ei halua luopua.

”Olen sataprosenttisen varma. Voin vakuuttaa, että jokainen pelaaja jonka haluamme pitää pelaa Tottenham Hotspurissa myös ensi kaudella”, Levy totesi Sky Sportsin mukaan.

Suuri syy tähän on uusi stadion, jonka Spurs saa käyttöön aikaisintaan ensi kaudella. Levy haluaa pitää joukkueen niin vahvana kuin mahdollista, että se myös kiinnostaa stadionille mahtuvaa yli 61 000 hengen yleisöä.

Levy on tullut tunnetuksi omistajana, joka varjelee tarkkaan rahojaan. Esimerkiksi Valioliigan puolustuksia jo useamman kauden pilkkanaan pitänyt Kane ei ole lähelläkään sarjan parhaimmin palkattuja pelaajia. Levy kuitenkin vihjailee, että manageri Mauricio Pochettino saattaa saada luvan tehdä joitain hankintoja parhaillaan auki olevassa tammikuun siirtoikkunassa.

”Mauricion strategia on aina ollut, että jos aukeaa mahdollisuus jonka hän uskoo vahvistavan joukkuetta niin meidän täytyy katsoa sitä, mutta tammikuu on erittäin haastava siirtoikkuna.”