Advertisement

Tottenham halukas lainaamaan kulttipelaajan Watfordista

Daily Mailin mukaan Tottenham on ilmaissut kiinnostuksensa Watford-kapteeni Troy Deeneyn palveluksille. Tottenham lainasi nuoren hyökkääjälupaus Troy Parrottin aikaisemmin viikolla Millwalliin, jonka takia Jose Mourinho haluaa saada Harry Kanelle varamiehen hyökkäyspäähän. Aikaisemmin Spursin kerrottiin myöskin harkitsevansa Callum Wilsonin ostamista toisesta putoajajoukkue Bournemouthista.

Watford on valmis myymään Deeneyn ja useita muita kallispalkkaisia pelaajiaan tippumisen takia. Tottenham onkin alustavasti tiedustellut mahdollisuutta lainata pelaaja, mutta Watford ei lämpene ajatukselle, koska 32-vuotiaalla seuralegendalla on vain vuosi sopimusta jäljellä seuran kanssa.

Deeney oli murtunut putoamisen varmistumisen jälkeen ja avautuikin tunnekuohussa Sky Sportsille vihjaten, että tappio Arsenalille saattoi olla hänen uransa viimeinen ottelu Watford-paidassa.

”Emme ole olleet tarpeeksi hyvä kummassakaan päässä kenttää ja se näkyi tänään. Se on turhauttavaa, se on suuri pettymys ja se on sydäntä särkevää ihmisille, jotka työskentelevät taustalla.”

“Seuroissa on paljon ihmisiä, joihin putoaminen vaikuttaa. Olen pahoillani heidän puolestansa. Aion ottaa saamamme kritiikin vastaan itselleni.”

”Karu todellisuus on se, että monet ihmiset menettävät työnsä, koska emme olleet tarpeeksi hyviä. Pelaajina meidän täytyy kuitenkin seistä suorassa ja ottaa kaikki asiat vastaan ja nousta uudelleen seurana ja yhteisönä.”